රට කඡු සෝස්
අවශ්ය ද්රව්ය
- හීනියට ලියා ගත් ළුණු ගෙඩි 2
- අඹරාගත් සුදුළුණු බික් 2
- තුනපහ කුඩු මේස හැදි 1
- මිරිස් කුඩු තේ හැදි 1
- වෙඡිමයිට් හෝ මාමයිට් මේස හැදි 1
- බටර් තේ හැදි ¾
- පලතුරැ චටින් කෝප්ප ¼
- රට කඡු කෝප්ප ¼ කුඩු කර ගත්
- වතුර කෝප්ප 1
සාදන අන්දම
තාච්ච්යකට තෙල් ටිකක් රත් කර ළුණු,
සුදුළුණු, තුනපහ හා මිරිස් කුඩු දමා විනාඩි 8 ක් හෝ 10 ක් රත් කරන්න.
ඉතුරැ ද්රව්ය ටික දමා උතුරැ ගින්දර
අඩු කර හැදි ගාමින් උකු වනතුරැ උයන්න. කුකුල් මස් සමග කෑමට ගන්න.
No comments:
Post a Comment