හකුරැ පුඩිම
අවශ්ය ද්රව්ය
- හකුරැ 250g
- පොල් කිරි කෝප්ප 4
- ඡෙලටින් මේස හැදි 1 (ඡෙලටින් මේස හැදි 1 උණු වතුර කෝප්ප 1 කට දිය කරන්න)
- වැනිලා හෝ එනසාල්
සාදන අන්දම
පොල් මිරිකා බදුනකට දමා එයට සිහින්ව
ලියා ගත් හකුරැ දිය කර ගත් ඡෙලටින් එකද,
ලුණු ස්වල්පයක් ද දමා ලිප තබා උණු කරන්න. උණු වූ පසු ලිපෙන් බා වැනිලා හෝ එනසාල්
දමා ශීතකරණයේ තබන්න.
No comments:
Post a Comment