ක්ෂණික පුඩිම
අවශය ද්රව්ය
- අන්නාසි ටින් 1 ක් හෝ ස්ටූ කරගත් අන්නාසි ගෙඩි 1
- කිරි ටින් 1
- දෙයි ඇඹුල් මේස හැදි 2
- මුද්දරප්පලම් 50g
- ඡුඡුබ්ස් කැබලි කීපයක්
- පුහුල් දෝසි 50g
- රෝස්ට් කර ගත් කඡු ස්වල්පයක්
- කුඩු කරගත් වැනිලා ස්වල්පයක්
- චොකලට් කුඩු ටිකක්
සාදන අන්දම
අන්නාසි වල වතුර ගතිය ඉවත් කර භාඡනයකට දමන්න. කිරි ටින් එකට දෙහි ඇඹුල් මේස හැදි 2 කලවම් කර ගන්න. ඉන්පසු අන්නාසි දැමූ භාඡනයට මුද්දරප්පලම්, පුහුල් දෝසි, කඡු දමා හොදින් කලවම් කරන්න. හොදින් තද කරන්න. කිරි මිශ්රනය උඩින් වත්කර චොකලට් කුඩු ටිකක් උඩින් දමන්න.
No comments:
Post a Comment