Advertiesment

Sunday, July 29, 2012

හනී මස්ටඩ් චිකන් Honey Mustard Chicken


හනී මස්ටඩ් චිකන්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය
  • මී පැණි කෝප්ප ½
  • අබ ක්‍රීම් 60g
  • එළවලු තෙල් මේස හැදි 2
  • දෙහි යුෂ මේස හැදි 2
  • සුදු ළුණු බික් 3
  • පාස්ලි මේස හැදි 2
  • චිකන් ඩ්‍රම්ස්ටික් 10
  • ලුණු ස්වල්පයක්
  • ගම්මිරිස් ස්වල්පයක්

සාදන අන්දම
            පළමුව මෙහි ද්‍රව්‍ය සියල්ල හොදින් මිශ්‍ර කොට ගන්නග ඉන්පසු චිකන් ඩ්‍රම්ස්ටික් වල හොදින් තවරා ගන්න. ඉන්පසු ශීතකරණයක පැය කිහිපයක් තබා ගන්න. ඉන්පසු ඉවතට ගෙන එය අවනයක 180 co ක උෂ්ණත්වයක විනාඩි 15ක් පමණ තබා ගෙන, පසුව ග්‍රිල් කරගන්න. ග්‍රිල් කරන විට එය වේලෙන්නට නොදී හොදින් ඉතුරැ වී තිබෙන තැවරැමෙන් ගා ගන්න.

No comments:

Post a Comment