Advertiesment

Thursday, July 26, 2012

සැර මස් කරි Hot Chicken Curry


සැර මස් කරි 

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය
  • අඹරාගත් සුදුළුණු බික් 1
  • හීනියට කපාගත් ළුණු ගෙඩි 1
  • තුනපහ කුඩු මේස හැදි 2
  • මිරිස් කුඩු මේස හැදි 1
  • කපාගත් මස් 500g
  • අඹරාගත් ඉගුරැ තේ හැදි 1
  • චට්නි මේස හැදි 1
  • වෙඡිමයිට් හෝ මාමයිට් මේස හැදි 1
  • ඇපල් යුෂ කෝප්ප ¼
  • කෝන්ෆලවර් තේ හැදි ½

සාදන අන්දම
            තාච්චියක තෙල් ස්වල්පයක් දමා රත්වුනු පසු සුදුළුණු, මිරිස් හා තුනපහ කුඩු දමා ළුණු මෙලෙක් වන තෙක් බැදගන්න. මස් ටික ටික දමා බැදෙන්න හරින්න. ඉන්පසු ඉගුරැ ද එක්කර බැදගන්න. හොදට බැදුන පසු සියළුම ද්‍රව්‍ය දමා හැදිගාන්න. තරමක් උකු වුණාට පසු ලිපෙන් බාන්න.

No comments:

Post a Comment