Advertiesment

Monday, December 31, 2012

චොකලට් මෝල්ඩ් Chocolate Mould

චොකලට් මෝල්ඩ්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය
  • ඡෙලටින් මේස හැදි 1
  • කොකෝවා පවුඩර් මේස හැදි 2
  • යොදය සහිත කිරිපිටි කෝප්ප 2
  • සීනි මේස හැදි 4 - සීනි පිටි කර ගෙන
  • වැනිලා එසන්ස් තේ හැදි 1
  • කිරිපිටි ටිකක් සැරසීමට
  • ආමන්ඩ් ඇට කිහිපයක් රෝස්ට් කර ගෙන

සාදන අන්දම
    පළමුව ඡෙලටින් ටික වතුර කෝප්ප 1/2කට දමා ගෙන දිය කර ගන්න. දැන් වෙනම කොකෝවා, වැනිලා හා කිරි වලට මිශ්‍ර කර ගෙන ලිප තබා රත්වෙන්න හරින්න. දැන් ඡෙලටින් මිශ්‍රනය දමා ගෙන නැවතත් විනාඩි 1/2ක් පමණ ලිප තබා ගන්න. එයට සීනි ද එකතු කර ගෙන හොදින් මිශ්‍ර කර ගන්න. දැන් මෙම සැදාගත් මිශ්‍රනය කැමති ආකාරයට වීදුරැ වලට වත් කොට නිවෙන්නට හැර පසුව සෙට් වීමට ශීතකරණයේ තබන්න. මේවා උඩට කිරිපිටි හා ආමන්ඩ් ඇට ඉස දමා ගෙන සරසා ගන්න.

No comments:

Post a Comment