Advertiesment

Friday, August 17, 2012

අන්නාසි දෝසි Pineapple Dosi


අන්නාසි දෝසි

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය
  • ලොකු අන්නාසි ගෙඩි 1
  • සීනි 375g
  • වතුර කෝප්ප 1
  • එනසාල් කරල් 2
  • වැනිලා තේ හැදි ½

සාදන අන්දම
            සීනිවලට වතුර දමා ලිප තබා ඝන වනතුරැ උතුරැවා ගන්න. අන්නාසි ගෙඩිය පොතු හැර දිග අතට තීරැ 8ක් කපා ගන්න. මේ තීරැ පොඩි නොවන සේ ගෑරැප්පුවෙන් ඇන මිරිකා සෝදා ආපසු වතුර බේරෙන ලෙස මිරිකා ගන්න. ඉන්පසු අන්නාසි හා එනසාල් සීනි ද්‍රාවණයට එකතු කර මදගින්නේ පිසගන්න.
            මෙම ද්‍රාවණය හැදි ගෑමේදි ලී හැනිදකින් අන්නාසි කැබලි එකිනෙක නොගැටෙන සේ හැදි ගාන්න. මෙය ද්‍රඹ්‍රරැ පැහැ වනවිට වැනිලා එක්කර ලිපෙන් බා සංග්‍රහයට යොදා ගන්න.

No comments:

Post a Comment