බ්රවුනීස්
අවශ්ය ද්රව්ය
- බිත්තර 4
- පිටි 200g
- සීනි 350g
- බටර් 225g
- කොකෝවා පව්ඩර් 45g
- ඩාක් කුකින් චොකලට් 50g
සාදන අන්දම
පිටි වලට කොකෝවා පව්ඩර් එකතු කර හලා ගන්න. ටර් හා ඩාක් කුකින් චොකලට් දිය කර ගන්න ඩබල් බොයිල් ක්රමයට. බිත්තර 4 බීටි කර ගන්නඑයට සීනි එකතු කර ගනිමින් බීටි කර ගන්න. සීනි හොදින් දිය වූ පස් මෙයට කොකෝවා පව්ඩර් සමග හලා ගත් පිටි එකතු කර ගෙන මිශ්ර කර ගන්න. පසුව මෙයට දිය කර ගත් චොකලට් හා බටර් මිශ්රණය එකතු කර ගෙන හොදින් මිශ්ර කර ගන්න. පසුව බේකින් ට්රේ එකකට බට්ර ගාගෙන පිටි ඉස සාදා ගත් මිශ්රණය එයට දමා ගෙන 180 ක උෂ්ණත්වයනක විනාඩි 25-30ත් අතර බේක් කර ගන්න.
No comments:
Post a Comment