Advertiesment

Sunday, January 20, 2013

ඉගුරැ බිස්කට් Ginger Biscuit

ඉගුරැ බිස්කට්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය
  • බටර් 125g
  • රතු සීනි 100g
  • බිත්තර කහමද 2
  • පිටි 175g
  • කුරක්කන් පිටි 100g
  • හාල් පිටි 100g
  • ඉගුරැ පවුඩර් 70g
  • කුරැදු කුඩු ස්වල්පයක්
  • බේකින් පවුඩර් 3g
  • කිතුල් පැණි 125g

සාදන අන්දම
    බටර් හා සීනි හොදින් මිශ්‍ර කර ගන්න. දැන් මෙයට බිත්තර කහමද 2ක් යොදා ගෙන හොදින් මිශ්‍ර කර ගන්න. එයට කුරක්කන් පිටි, හාල් පිටි, දමා ගෙන හොදින් මිශ්‍ර කර ගන්න. දැන් මෙයට බේකින් පවුඩර් සමග හලාගත් පිටි ද මිශ්‍ර කර ගන්න. දැන් මෙයට කිතුල් පැණි ද එක් කර ගන්න. ඉගුරැ පවුඩර් හා කුරැදු කුඩුද මිශ්‍ර කර ගෙන අතේ නොඇලෙන පදමට ඩෝ එකක් සාදා ගන්න. දැන් පිටි ටිකක් ඉස හොදට තුනී කර කැමති හැඩයකට කපා ගෙන අවන් එකක 160c ක විනාඩි 30ක් බේක් කර ගන්න.

No comments:

Post a Comment