Advertiesment

Tuesday, January 1, 2013

චිකන් සැන්ඩ්විච් Chicken Sandwich

චිකන් සැන්ඩ්විච්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය
  • පාන් පෙති කිහිපයක්
චිකන් පැටිසය සෑදීම සදහා
අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

  • කටු රහිත කුකුල් මස්
  • බී ළුණු
  • සුදු ළුණු
  • පාස්ලි
  • ලුනු
  • ගම්මිරිස් කුඩු
  • මිංචි කොළ

අඹ සෝස් එක සෑදීම සදහා

  • ඉදුණු අඹ ගෙඩියක්
  • අබ ක්‍රීම් තේ හැදි 1
  • වතුර ස්වල්පයක්
  • පාස්ලි ටිකක්
  • ලුනු රස පදමට

සාදන අන්දම
    චිකන් පැටිසයට අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය සියල්ලම බ්ලෙන්ඩරයකට දමා ගෙන අඹරා ගන්න. පසුව එය රවුම් හැඩයට සාදා ගෙන හුමාලයෙන් තම්බා ගන්න. එසේ නැතිනම් තෙල් ටිකක් පෑන් එකකට දමා ගෙන රන්වන් පැහැවනතුරැ බැද ගන්න.
    දැන් අඹ සෝස් එක සාදා ගනිමු. අඹ සෝස් එකට අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය සියල්ල ගෙන බ්ලෙන්ඩර් කර ගන්න.
    පාන් පෙති එකක් ගෙන එහි උඩින් සලාද කොළයක් තබා ගෙන එය උඩින් චිකන් පැටිස් 1 තබා ගන්න. එයටත් උඩින් අඹ සෝස් දමා ගෙන අනෙක් පෙත්තෙන් වසා ගන්න. ඉන්පසුව පිළිගන්වන්න.

No comments:

Post a Comment