Advertiesment

Tuesday, January 1, 2013

ස්පැනිෂ් ඔම්ලට් Spanish Omlet

ස්පැනිෂ් ඔම්ලට්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය
  • ඔලිව් තෙල්
  • බිත්තර 3
  • පාස්ලි
  • තක්කාලි
  • බී ළුණු
  • මාලු මිරිස්
  • ටොමැටෝ කොන්කසේ
  • කොත්තමල්ලී කොළ
  • ලුනු
  • ගම්මිරිස් කුඩු

සාදන අන්දම
    පෑන් එකක් ලිප තබා එයට තෙල් ටිකක් දමා ගෙන රත් වූ පසු ළුණු එක් කරන්න. කොටුවට කපා ගත් මාලු මිරිස්, තක්කාලි එක් කර හොදින් මිශ්‍ර කරන්න. ලුනු, ගම්මිරිස් එක් කර ගන්න. කොත්තමල්ලී කොළ ටිකක් එක් කරන්න. ටොමැටෝ කොන්කසේ එක් කරන්න. දැන් හොදින් මිශ්‍ර කරන්න. දැන් මෙය ලිපෙන් බා ගන්න. දැන් එම පෑන් එකම ලිප තබා ගන්න. බිත්තර 3 හොදින් ගසා ගන්න. එයට ලුනු, ගම්මිරිස් එක්කරන්න. දැන් පෑන් එක රත් වූ පසු තෙල් හෝ මාගරින් දමා රත් වූ පසු බිත්තර 1 දමා ගන්න. දැන් සාදා ගත් මිශ්‍රනය උඩින් දමා ගෙන පිට්සා එකක් ආකාරයට සාදා ගන්න.

No comments:

Post a Comment