සැන්ඩ්විචස් පාන්
අවශ්ය ද්රව්ය
- පෙති කැපූ පාන්
- අවශ්ය පමණට මාගරින්
- කුඩා සැමන් ටින් 1
- බී ළුණු ගෙඩි 1
- කැරට් ගෙඩි 1
- අල ගෙඩි 1
- බිත්තර 2
- කිරි කෝප්ප 1
- ගම්මිරිස් මේසහැදි 1
- ලුණු රස පදමට
සැමන් පොඩි කර එයට ලුණු, ගම්මිරිස් හා සෝස් එකතු කරන්න. කැරට් ග්රේට් කර එකතු කර ගන්න. අල තම්බා පොඩි කර එකතු කරන්න. භාඡනයක් ලිප තබා තෙල් දමා රත් කර කපාගත් ළුනු එකතු කරන්න. එය තරමක් බැදී එනවිට සැමන් මිශ්රණය මැදට දමා තවත් පාන් පෙත්තකින් වසන්න.
කිරි කෝප්පයට බිත්තර 2 දමා ලුණු, ගම්මිරිස් එකතු කරන්න. දැන් පැතලි සාස්පානක් ගෙන එයට මාගරින් දමා රත් කරන්න. කලින් සාදා ගත් පාන් පෙති කිරි බිත්තර මිශ්රණයේ පොගවා තාච්චියේ දමා දෙපැත්තම හරවමින් බැද ගන්න.
No comments:
Post a Comment